Asztrológia, horoszkóp készítés
 
 
 
 
 

Asztrológus Sóskút

 

Személyiségelemzés

 

Az önismeret fontossága kiemelkedően fontos, hiszen bármi problémánk adódik életünkben, csakis a magunk változásával, befelé figyelésével, képességeink, legmagasabb szinten történő kihasználtságával idézhető meg a javulás. Minden belőlünk indul ki, ha mi változunk, változik a külvilágunk, kapcsolati rendszerünk, egészségünk, hivatásunk és folytathatnám a sort, aszerint kinek melyik sorsterületen van a megoldani való feladata az éppen aktuális életszakaszában. A születés, fizikai testet öltés pillanatára felállított horoszkóp- asztroszkóp saját személyes csillagtérkép, mely számos információt hordoz.

Az elemzésben a tíz bolygó által szimbolizált teremtő erőink (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, és Plútó), milyen állatövi jegyben és mely csillagképekben helyezkednek el, valamint milyen fényszög-kapcsolatokban állnak egymással, hozzák el számunkra a felismeréseket, s ezáltal a megoldásokhoz való tudást. Megérthetjük, hogy bizonyos események miért ismétlődnek sorsutunkon, az életünkben szereplő emberek, a betegségek, a konfliktusok, milyen tanításokat hordoznak számunkra. Így már a magasabb minőségek képviseletében folytathatjuk életünket.

Természetesen, jó tisztában lenni saját horoszkópunk-asztroszkópunk üzeneteivel, akkor is amikor minden tökéletesen jól működik életünkben, hiszen a személyiségelemzés, beavatás önmagunk, önvalónk, minőségeinek világába. E tudás által erősebbek, felkészültebbek lehetünk a saját Életutunkat járván.


 

"Egy magban nemcsak a múlt, hanem a jövendő is
potenciálisan "benne van": mindenbe és mindenkibe
"bele van írva" nemcsak az, hogy mi volt valaha,
hanem az is mivé kell - vagy kellene! - lennie.
Nemcsak testedbe, hanem egész lényedbe bele van
írva a sorsod - hogy megvalósítod-e vagy sem,
rajtad múlik."

(Müller Péter)


 

A bejelentkezéshez szükséges:

Születési hely, év, hó, nap, óra és perc. Az óra és perc pontosításához, szükséges felkészülni életesemények felidézésével, melyek fontosak voltak az eddigiekben. Itt nem feltétlenül a naptárhoz kötött élettörténésekre gondolok, hanem, amik valóban fontosak voltak, és megérintettek mélyebben. Első találkozásunk a meglévő adatok ismeretében történik, mikor is, egy beszélgetés keretén belül pontosítunk.

Ha ez megtörtént, ezen pontosított adat ismeretében, a kidolgozott horoszkóp- asztroszkóp alapján a második találkozás már maga a beavató elemzés, tanácsadás, mely alkalom általában körülbelül három órás időtartamot vesz igénybe.

 

 

Lesták Zsuzsanna
Bejelentkezés: 70-420-3095

 

 
 

Vissza

Kezdőlap

 
 
 
       

 

 

Lesták Zsuzsanna asztrológus, asztrológia, személyiség-elemzés, horoszkóp készítés / rendelés, párkapcsolati horoszkóp, szinasztria, szolár, éves előrejelzés, asztrológiai elemzés, Sóskút, Érd, Pusztazámor, Tárnok, Biatorbágy, Budapest