Jövőelemzés, jóslás, spirituális tanácsadás

 

Több embertől hallottam már, hogy szeretne tanácsot kérni bizonyos események, élethelyzetek kapcsán, de tulajdonképpen mégis fél "jósoltatni". Ha így nézzük a dolgot, valóban ijesztő lehet, mert úgy tűnhet, mintha kiszolgáltatottak lennénk,  a "sors keze" rendelkezne felettünk. Amennyiben a "jóslás" szót használjuk, tudatunk,  lázong vagy esetleg megadja magát, "ezt mondta a jós és ez így lesz", emiatt szinte bábjává válhatunk saját életünknek.

Alaptétel, hogy saját életünk felett csakis mi rendelkezünk, a SZABAD AKARAT erejével mindig választhatunk!

A mindennapi élet történései, és az isteni időzítés szerinti sorsszerű szituációk mindig tanítanak. Érdemes rálátni és megérteni, hogy mi az üzenete egy- egy helyzetnek,  történetnek. Ennek tudatában, ahogyan megoldjuk az aktuális helyzetet, problémát, sorsfeladatot, a MOST-ban teremtjük további mindennapi életünket, sorsutunkat. 

A jövőelemzés, tanácsadás minőségében a legvalószínűbb jövőképről adok információt, majd ennek tudatában és a saját belső hang összehangolásával a legjobb módon alakítható a jövőkép.

   

A tanácsadás:

 
 
 
  • Tradicionális kártyával,

  • Lenormand kártyával,

  • Angyalkártyával,

  • Személyiségelemzés, asztrológia- asztrozófia csillagbölcselet által, mely az élet minden életterületéről, és annak minőségi lehetőségeiről ad tájékoztatást, mély beavató felismeréseket (lásd: asztrológia oldal).

 

Lesták Zsuzsanna
Bejelentkezés: 70-420-3095

 
 
 

Vissza

Kezdőlap

 
 
 
 
 
 
 
 
 
       

 

 

jövőelemzés, kártyavetés, angyalkártya, tradicionális és Lenormand kártya,
Sóskút, Érd, Pusztazámor, Tárnok, Biatorbágy, Budapest