A reflaxáció egy olyan speciális kezelés, mely test-lélek-szellem szinten egyaránt hat, elindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A betegség az anyagi- fizikai síkon jelenik meg, ez a látható világ számunkra, ennek azonban lélek- szellem, energetikai szinten, vagyis a láthatatlan világban is vannak kivetülései. Előfordulhat, hogy huzamosabb ideig tartó lelki probléma a fizikai valóságban leképeződik betegség formájában, és ezért a fizikai szint gyógyítása mellett a lélek-szellem rendbetételének is szükséges teret adnunk, hogy újra egészségesek, gyógyultak lehessünk.

A születés idejére felállított horoszkóp- asztroszkóp is segítségünkre van a betegség kialakulásának megértése, s annak felszámolása végett. E módszer ajánlott fáradtság, stressz, valamint az egészség megőrzésének érdekében is.

TEST - LÉLEK - SZELLEM = EGYSÉG
Egység = Teljesség = Egészség

A kezelés kellemes, speciális meditációban a talpakon lévő szerv- és csakra pontjainak stimuláló érintéseivel történik.

Idéznék pár sort e módszer feltalálójától, Paksi Zoltántól:
"A reflaxáció segítségével egyszerre, egy időben tudunk hatni a test – lélek – szellem szent hármasára, így a módszerbe vetett hit jelentősége szinte elhanyagolhatóvá válik a beteg részéről. A reflaxációs kezeléshez tartozik egy speciális meditációs hanganyag is, melynek segítségével ellazul, sokszor álomba szenderül a beteg. Ebben az állapotban a szervezet regeneráló, öngyógyító mechanizmusai felerősödnek, így a hanganyag önállóan történő hallgatása is gyógyító hatású, bár a reflaxációs kezelést nem pótolja." Paksi Zoltán

A meditációs hanganyag ingyenesen letölthető a http://csillagmeditacio.hu/reflaxacio/  honlapról.


Angyalterápia, Kozmikus Szimbólum Gyógyászat, Energetizálás, Csakratisztítás és feltöltés
 

Lesták Zsuzsanna
Bejelentkezés: 70-420-3095
 

 

Vissza

Kezdőlap

 
       

 

 

Reflaxációs kezelés Sóskút, Érd, Pusztazámor, Tárnok, Biatorbágy, Budapest